DE GEZONDHEIDS VOORDELEN VAN TAXIFOLIN.

Taxifolin (ook bekend als dihydroquercetine) is een flavonoïde (gezondheidsbevorderende chemische verbindingen die in planten voorkomen) die kanker kunnen bestrijden, diabetes kunnen behandelen en nog veel meer. In dit artikel zal ik een volledig overzicht geven van taxifoline, de belangrijkste gezondheidsvoordelen, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RDA) en de beste voedselbronnen.

lariks

1) ONTDEKKING: Taxifolin en de andere flavonoïden werden ontdekt door de Hongaarse biochemicus Albert Szent-Gyorgyi in 1938. Toen hij voor het eerst deze ontdekking deed, geloofde Albert Szent-Gyorgyi dat hij een nieuwe vitamine had ontdekt en de flavonoïden de naam vitamine P had gegeven.

2) GEZONDHEIDS VOORDELEN: Taxifolin heeft talrijke gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam. Zoals bij veel flavonoïden is het een krachtige antioxidant (een stof die de cellen van het lichaam kan beschermen tegen de schadelijke vrije radicalen die vrijkomen bij zuurstofgerelateerde reacties). Het is ook een antihistamine (een stof die de negatieve effecten van histamine bestrijdt en allergische symptomen vermindert) en ontstekingsremmend (een stof die onnodige ontstekingen in het lichaam voorkomt). Een ander belangrijk voordeel van taxifoline is het vermogen om ziekten te bestrijden. Deze krachtige flavonoïde kan kanker (cellen in uw lichaam op een snelle, oncontroleerbare manier beginnen te groeien) voorkomen dmv apoptose , diabetes type 2 (een ziekte waarbij uw bloedglucosewaarden extreem hoog worden) en hart en vaat ziekten. Bovendien kan het helpen bij de behandeling van psychische stoornissen door het geheugen te verbeteren en de negatieve symptomen die gepaard gaan bij oa mentale klachten zoals oa depressie. Taxifoline is ook een zeer belangrijke voedingsstof voor uw bloed. Deze flavonoïde verbetert de bloedsomloop, voorkomt atherosclerose (een aandoening waarbij harde plaques in de slagaderwanden worden gevormd en de bloedstroom wordt beperkt), vermindert de bloedspiegels van lipoproteïne met lage dichtheid (LDL) cholesterol (een type cholesterol dat blokkades veroorzaakt in de slagaderwanden en uiteindelijk verhoogt het het risico op hart- en vaatziekten) en vermindert de hoge bloeddruk.

3) RDA: Taxifolin is niet geclassificeerd als een essentiële voedingsstof, dus er is geen officiële RDA vastgesteld. Echter, het beschikbare onderzoek suggereert dat het consumeren van tussen de 50 milligram (mg) en 1.000mg van deze sterke flavonoïde je elke dag in staat zal stellen te genieten van alle hierboven genoemde gezondheidsvoordelen 

4) BRONNEN: Melkdistel en rode uien worden beide beschouwd als zeer goede bronnen van taxifoline. De exacte hoeveelheden taxifoline die deze voedingsmiddelen bevatten, zijn echter niet bekend. Taxifolin kan ook worden verkregen uit geconcentreerde bronnen zoals, acaipalmen en de Siberische lariks bomen zoals dit het geval is van de 100% natuurlijke en zuivere Baikal legend variant en wordt geleverd in een verbeterde ion-atomisch-moleculaire vorm (nanoformaat). Deze natuurlijke vorm zorgt voor een verbeterde antioxiderende werking. Dihydroquercitin:

– zuivert het lichaam van chemisch afval, gifstoffen en vrije radicalen.

– versterkt het immuunsysteem – herstelt fragiele vaatwanden

– stimuleert de regeneratieve processen van beschadigd weefsel na letsel en ernstige ziekten

Baikal legend Dihydroquercitine is van natuurlijke oorsprong en verkregen dmv geavanceerde technologie voor het beste resultaat.

Een presentatie en meer technische gegevens van dit product kun je hier vinden. taxifolin Презентация-English

Meer informatie over hoe dit te verkrijgen neem contact op met Gaiasuperfoods