COLLOÏDAAL GOUD

colloidaal gold

Beschavingen uit de oudheid (waaronder de Farao’s uit Egypte) gebruikten Colloïdaal Goud in ceremonies om tot hogere staten van bewustzijn te komen en tal van ziekten te genezen. Goud heeft door de hele geschiedenis een belangrijke rol gespeeld. In 1890 ontdekte Dr. Robert Koch dat de bacil die Tuberculose veroorzaakte niet kon leven in de buurt van goud. Al snel werd ontdekt dat Colloïdaal Goud een goede invloed heeft op tal van andere kwalen, zowel op fysiek, emotioneel en mentaal/psychisch vlak.

In tegenstelling tot Colloïdaal Zilver, werkt Colloïdaal Goud tot in de kern van de materie; de cellen en bouwstoffen van het lichaam, alsmede op het etherische lichaam van de mens. Colloïdaal Goud kan zich naar alle delen van het lichaam verspreiden. Goud kan door het lichaam uitstekend via een colloïdale vorm opgenomen worden en heeft geen “stapel” effect en heeft geen interactie met chemische (allopathische) medicijnen. Colloïdaal Goud is gedestilleerd water met hele kleine deeltjes goud, die zweven in het water. Bij een ppm van 40 (40 parts per million) heeft het een prachtig karmijn rode kleur, wat veroorzaakt wordt door de weerkaatsing van het licht. Deze colloïdale oplossing is een krachtig supplement, wat op vele vlakken ondersteund, geneest en heilzaam is.

Colloïdaal Goud kan een helende werking hebben op het hart en de bloedsomloop, het bloed zuiveren en het zenuw- en klierenstelsel in balans brengen. Het is heilzaam voor de organen, met name de hersenen en het hormonaal stelsel (o.a. overgangsklachten). Colloïdaal Goud verhoogd de neurotransmissie in beide hersenkwabben waardoor er een betere balans ontstaat tussen de linker en rechter hersenhelft. De linker hersenhelft staat voor logica en de rechter hersenhelft voor creativiteit. Het verruimt het bewustzijn. Colloïdaal Goud wordt ingezet bij reumatische aandoeningen/ontstekingen, spierproblemen en kanker (fase 2). Colloïdaal Goud help het lichaam het immuunsysteem te verbeteren en het zelf genezend vermogen te stimuleren, de vitaliteit te verhogen, het geheugen/concentratie te verbeteren, rimpels te verminderen. Colloïdaal Goud heeft de eigenschap het DNA-potentieel te repareren.

Voor allerlei klachten van emotionele aard is Colloïdaal Goud onmisbaar. Omdat Colloïdaal Goud inwerkt op het etherische/emotionele lichaam van de mens is het een enorme ondersteuning bij blokkades zoals: angst, verdriet, woede, boosheid, fobieën, apathie, depressie, wanhoop, frustratie, zielenleed, zelfmoordneigingen, alcohol- en drugsverslaving, ADHD klachten. Het balanceert, geeft levenskracht en levensvreugde. Het heeft vele malen een hogere trilling/frequentie dan colloïdaal zilver; wat colloïdaal zilver is voor het lichaam, is colloïdaal goud voor de ziel. Colloïdaal Goud mag waarlijk gezien worden als eerste stap op weg naar innerlijke gezondheid, harmonie en levensvreugde.

Colloïdaal Goud mag het overgangselement genoemd worden tussen de 3e en 4e dimensie. Het bevat een uitermate hoge geleiding van vrije eenheid- inter-dimensionale energie en kan gezien worden als een atomaire/isotopische koppeling op het inter-dimensionale vlak. Het helpt bij bewustwording en spirituele groei. Het helpt ons herinneren wie we werkelijk zijn. Herinneren dat we eeuwige geestelijke lichtwezens zijn, die simpelweg “korte” menselijke ervaringen meemaken. Het helpt ons contact te maken met het hogere zelf en het universum.

Colloïdaal Goud helpt mee op een transformerende fysieke / emotioneel / mentaal / psychische reis, waarin spirituele groei en bewustwording onlosmakelijk verbonden is:

Angst Liefde

Depressiviteit Levensvreugde

Paniek Balans

Onvrede Vrede

Negatieve houding Positieve houding

Pijn* Evenwicht

* Op dit moment wordt Colloïdaal Goud ingezet als pijnbestrijdingsmiddel.

Volwassenen 10 druppeltjes (eventueel in een glas water) innemen ‘s morgens op een nuchtere maag en even in de mond houden. Kan opgevoerd worden naar 2 x 20 druppels; 20 ‘s morgens en 20 ‘s avonds. Kinderen 2-4 druppeltjes in een laagje water innemen ’s morgens op de nuchtere maag en even in de mind houden. Desgewenst opvoeren naar 3 x daags. Colloïdaal Goud niet in de koelkast bewaren. Na aankoop is Colloïdaal Goud minimaal een jaar houdbaar. Dit product op de afbeelding is een mooie karmijnrode oplossing van 40ppm met een deeltjes grootte van < 20 nanometer. Het heeft geen smaak noch geur.

voor meer info kunt u het contact form invullen meer

3 thoughts on “COLLOÏDAAL GOUD

  1. Waar kan ik dit kopen? Colloidaal Goud.
    Mag je dit gebruiken als je bloedverdunners gebruikt na een Tia.
    Dankje alvast.
    Erica Kuyten

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s