Succesvolle behandeling met chloordioxide nu het aanbevolen medicijn in Bolivia tegen COVID-19

Succesvolle behandeling met chloordioxide nu het aanbevolen medicijn in Bolivia tegen covid-19

Andreas Kalcker, een biofysisch onderzoeker van Duitse komaf, onderzocht samen met artsen of een gepatenteerde formule op basis van chloordioxide, ook effectief zou kunnen zijn voor de behandeling van het Sars-Cov2-coronavirus. Hieraan voorafgaand deed hij al meer dan 13 jaar onderzoek tijdens de ontwikkeling van een veilige en veel gebruikte formule van CDS (chloordioxide-oplossing). Na de succesvolle afronding van fase 3-onderzoeken kan hij bevestigen dat CDS een effectieve oplossing is voor de behandeling van de Coronavirus-familie, waaronder Covid19, bacteriële longontsteking en andere ziekten zoals Ebola.

CDS heeft daarnaast geen negatieve bijwerkingen, wat volledig is aangetoond in internationale multicenter klinische onderzoeken, gedaan door meer dan 4000 artsen bij meer dan 20.000 mensen in meer dan 24 landen. De formule CDS is met name in Bolivia op grote schaal succesvol toegepast. Daar betrof het grote aantal sterfgevallen als gevolg van Covid19 tijdens piekdagen wel 100 sterfgevallen per dag, maar dit werd na de toepassing van het medicijn snel gereduceerd.

Andreas Kalcker hier in een interview met Healthranger : https://www.bitchute.com/video/LTES6GtB5FGh

Bij de eerste onderzoeken bleek dat 97% herstelde, zonder last te hebben van bijwerkingen. Uit later klinisch onderzoek behaalde men een 100% herstel bij de mildere gevallen en 60-80% bij de ernstig zieke patiënten, die vaak aan de beademing lagen. In Bolivia is CDS nu het door de overheid aanbevolen medicijn om Covid19 te behandelen. Een bijkomend voordeel is dat het middel erg goedkoop is, ongeveer 5 dollar per patiënt. Daarmee is het vele malen goedkoper en veiliger dan het vaccin.

Dat was waarschijnlijk de aanleiding om het middel in diskrediet te brengen. De media veroorzaakten een oneerlijke controverse over CDS (CLO2) door het te verwarren met bleekmiddel of natriumhypochloriet (NaClO), een wezenlijk andere stof. De formule bestaat uit een chloor-ion, maar heeft niets met chloor te maken, “een ion is anders,” zegt Kalcker. Deze formule valt in het lichaam uit elkaar als natriumchloride, een zoutoplossing en O2, zuurstof. Zout is een lichaamseigen stof, onze tranen zijn zout, ons bloed is zout. De zuurstof zorgt voor een enorme toename in het bloed, zelfs bij ernstig zieke patiënten met een extreem laag zuurstofgehalte. Vaak was dit al na een paar uur na toediening zichtbaar, vertelt Andreas Kalcker in onderstaand interview met Sarah Westall.

Omdat goedkope en effectieve middelen tegen het belang ingaan van de farmaceutische industrie, spelen overheidsinstanties in bepaalde landen een rol om deze medicijnen te verbieden. Daarom hebben artsen de organisatie Comusav opgericht. Dit is een samenwerkingsverband tussen arten en juristen, waarbij inmiddels 4000 artsen zich hebben aangesloten. De juristen adviseren artsen hoe zij zich kunnen beroepen op internationale wetgeving (die prevaleert boven nationale wetten) en die het mogelijk maakt bepaalde medicijnen voor te schrijven, zelfs als nationale overheidsinstanties die verbieden.

Helaas merkt Andreas Kalcker dat het hem steeds moeilijker wordt gemaakt zijn boodschap te delen. Zelfs een live persconferentie van artsen werd door YouTube offline gehaald. Daarom verwijst hij naar de informatie op zijn eigen website en naar het forum forbiddenhealth.com, waar collega’s en artsen terecht kunnen voor gedetailleerde informatie.

Voor het volledige artikel zie de bron: https://www.ellaster.nl/2020/12/18/artsen-spreken-zich-steeds-meer-uit-en-waarom-hun-boodschap-gehoord-moet-worden/

Meer leren over het gebruik van CDS : MEWE: https://mewe.com/join/hiddenknowledgeaboutclo2 and telegram: https://t.me/joinchat/S9kNB0PmSmbCkODh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s