CDS / MMS-protocollen A t/m Z

Jim Humble legt uit op video hoe de protocollen worden uitgevoerd

Boek Keri Riviera : Healing_the_Symptoms_Known_as_Autism_SECOND_EDITION

Boek Jim Humble & MMS :MMS_HRG_edition-1_October-2016 jim humble

Hier onder de google translate info van deze engelstalige page

We kunnen dus de volgende protocollen opsommen :

protocol A: als  A mateur is het voor alle beginnersprotocol
protocol B: als  B asic wat equivalent is aan het oude protocol 1000
protocol C: als  C DS het oude protocol 101 (110)
protocol D: as  D ermatological huid
protocol E: als  E NEMAS
protocol F: als  F requent, de oude virale protocol 115 CDS
protocol G: als  G zoals het wordt gebruikt kooldioxidegas
protocol H: als  H besmetting ouse voorkomen
protocol I: als  I nsects en Stings
protocol J: als  Jaws & mouthwashing
protocol K: as  K gecombineerd met DMSO
protocol M: as  M alaria, protocol hoge dosis
protocol N: als  N ipper of ju N iors
protocol O: als  O ftalmologen of  O tolaryngologie
protocol P: als  P arasites, intens protocol
protocol V: als  Q uick verlichten branden
protocol R: en  R ectal met irrigatievloeistof bal
protocol S: als  S ensible, bij zeer langzaam doses
protocol T: als  T erminal zeer ernstige ziekten
protocol U: als  Uurgentie, dat is het oude protocol 6 + 6 Clara-
protocol V: als  V aginal, met behulp van irrigatieprotocol
protocol W: as  W au! … kan ook worden gebruikt om …
protocol X: als deto X  , het betekent het ontgiften van zware metalen
protocol Y: als  Y onze laatste kans-infusie van CDI-
protocol Z: als  Z- apper, frequentietherapie zoals Dr. Rife’s

PROTOCOL A: AMATEUR

  • Dit protocol is bedoeld voor beginners, voor degenen die aarzelend of onzeker zijn, voor kleine problemen of voor algemeen onderhoud.
  • Druppels worden altijd geactiveerd in een verhouding van 1: 1, waarbij 100 ml wordt toegevoegd. water om het daarna te verdunnen.
  • Voordat we een protocol starten, controleren we eerst de compatibiliteit (indicatie 9) om nadelige effecten te voorkomen.

De eerste inname is 3 geactiveerde druppels (in een verhouding van 1: 1) met toevoeging van 200 ml. water voor het slapen gaan op de eerste dag van de behandeling. De inname op de tweede dag is nog eens 3 geactiveerde druppels met toevoeging van 200 ml. water, een uur na het ontbijt, en dan nog 3 geactiveerde druppels met 200 ml. water voor het slapen gaan. Op de derde dag nemen we de twee eerdere doses in, na het ontbijt en voor het slapengaan, en voegen we nog een uur na de lunch een dosis toe. Daarna gaan we verder met deze drie doseringen: een uur na ontbijt en lunch en voor het slapengaan zolang de behandeling nodig is, of totdat u zich hersteld voelt. Dit protocol is geschikt voor langdurig beheer en dient tevens als onderhoud.

PROTOCOL B: BASIC, DE EQUIVALENT VOOR HET OUDE 1000 PROTOCOL

• Dit is het meest gebruikte protocol en komt overeen met het Jim Humble 1000-protocol.
• Druppels worden altijd geactiveerd in een verhouding van 1: 1, waarbij 100 tot 200 ml wordt toegevoegd. water om het daarna te verdunnen.
• Voordat we een protocol starten, controleren we eerst de compatibiliteit (indicatie 9) om nadelige effecten te voorkomen.

Het doel is om een ​​dosis van 3 geactiveerde druppels per uur comfortabel te kunnen nemen, gedurende 8 uur en met kleine verhogingen per keer. Meestal beginnen we met een lage dosis van 6 geactiveerde druppels per dag, die we de eerste 3 dagen toevoegen aan een fles van 1 tot 1,5 liter water. Vervolgens verhogen we de dosis tot 12 geactiveerde druppels en voegen ze deze toe aan een fles van 1 tot 1,5 liter gedurende de volgende 4 dagen. Vervolgens zal de dosis 18 druppels zijn, voor de volgende 7 dagen in een fles water van 1 tot 1,5 L en tenslotte tot 24 druppels in een fles voor 1 tot 1,5 L water voor de volgende 7 dagen 7 dagen.

De dagelijkse dosis moet de hele dag worden ingenomen, verdeeld in 8-12 delen. De fles kan worden gemarkeerd met verdelingen om de dosering te vergemakkelijken. Het is raadzaam om de dagelijkse dosis elke ochtend te activeren en toe te voegen aan een fles van 1 tot 1,5 liter water om de rest van de behandeling elk uur een klein beetje te drinken. De standaard behandelingsduur is drie weken of wat dan ook nodig is totdat men zich hersteld voelt.

In geval van misselijkheid moeten we de vorige dosis hervatten.
• 6 druppels gedurende 3 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.
• 12 druppels gedurende 4 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.
• 18 druppels gedurende 7 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.
• 24 druppels gedurende 7 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.
Hoe zieker iemand is, hoe langzamer we de dosis verhogen.

In het geval van iemand die ernstig ziek is, mag de behandeling beginnen met niet meer dan 6 druppels per dag en de dosis geleidelijk verhogen.

Het voordeel van het bereiden in een fles is dat het makkelijker te dragen en te drinken is.
We kunnen de doses nauwkeurig markeren door lijnen te maken met een marker op de fles, om ze de hele dag goed te verdelen.

dagelijkse dosis elke ochtend en voeg het toe aan een fles van 1 tot 1,5 L water om elk uur een klein beetje te drinken, voor de rest van de behandeling. De standaard behandelingsduur is drie weken of wat dan ook nodig is totdat men zich hersteld voelt. In geval van misselijkheid moeten we de vorige dosis hervatten.

• 6 druppels gedurende 3 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.
• 12 druppels gedurende 4 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.
• 18 druppels gedurende 7 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.
• 24 druppels gedurende 7 dagen in een waterfles van 1 tot 1,5 liter.

Hoe zieker iemand is, hoe langzamer we de dosis verhogen.

In het geval van iemand die ernstig ziek is, mag de behandeling beginnen met niet meer dan 6 druppels per dag en de dosis geleidelijk verhogen.

Het voordeel van het bereiden in een fles is dat het makkelijker te dragen en te drinken is. We kunnen de doses nauwkeurig markeren door lijnen te maken met een marker op de fles, om ze de hele dag goed te verdelen.

PROTOCOL C: CDS, DE OUDE 101 PROTOCOL

• CDS is een universeel protocol, geschikt voor de meeste behandelingen, gemakkelijk te doen en vrijwel zonder nawerkingen.

• Protocol C (101) betreft de inname van 1 ml. van CDS 0,3% (= 3000ppm) verdund in water elk uur, 10 keer per dag. Daarom wordt dit protocol op veel plaatsen ook wel Protocol 110 genoemd.

We voegen 10 ml toe. van CDS 3000 ppm (of 100 ml. van CDS 300 ppm) tot 1 L water per dag. Elk uur nemen we een deel totdat we de inhoud van de fles af hebben (tussen 8 en 12 innames). In geval van ernstige ziekte of levensgevaar, moet de dosis langzaam en geleidelijk worden verhoogd in afzonderlijke doses gedurende de dag en afhankelijk van hoe de persoon zich voelt, tot 30 ml. per liter water. Als er meer nodig is, moet er nog een fles worden bereid. De dosis moet worden verlaagd in geval van ongemak of misselijkheid. Ga niet meer dan 80 ml. bij 12 dagelijkse innames (6 ml / uur voor 100 kg). De behandelingsduur zou zo lang zijn als nodig is totdat men zich hersteld voelt.

• 10 ml. van CDS 3000 ppm (of 100 ml. van CDS 300 ppm) + 1 L water per dag CDS 101 Protocol wordt gebruikt voor de behandeling van de meeste ziekten en ook om een ​​algemene ‘detox’ uit te voeren en het lichaam van gifstoffen te reinigen. Het is ook een ontgiftingsprocedure, waarschijnlijk de meest effectieve die we kennen. Tot nu toe heeft het geen nawerkingen of ongewenste interacties veroorzaakt en veroorzaakt het niet de diarree. Wanneer we aanvullende geneesmiddelen op recept gebruiken, moet er een voorzichtig interval van 1-2 uur in acht worden genomen om te voorkomen dat de effectiviteit van CDS ontbreekt. Bij demineralisatie is het mogelijk ¼ zeewater toe te voegen.

PROTOCOL D: DERMATOLOGISCH, VOOR DE HUID

• CDS is het meest geschikt voor plaatselijke toepassing, omdat het helemaal geen zure resten achterlaat. Het kan zelfs direct worden aangebracht zonder het te verdunnen, omdat het een neutrale pH heeft en daardoor langer kan worden aangebracht zonder irritatie te veroorzaken. We vullen een verstuiver met gekoelde CDS <0,3% (= 3000ppm) en brengen deze aan op het getroffen gebied. Het wordt direct aangebracht bij wonden, brandwonden of andere huidproblemen. De oplossing mag geen verbranding of hitte veroorzaken. De effecten kalmeren de pijn en het bloeden. We kunnen de operatie meerdere keren per dag herhalen (zelfs een keer per uur). In sommige gevoelige gevallen, zoals bij slijmvliezen, kan het nodig zijn om de concentratie met een beetje water te verminderen.

• Als CDS niet beschikbaar is, kan CD als alternatief worden gebruikt. In een vernevelaar activeren we 25 druppels en voegen 60 ml toe. water (of 2 ons). Als de fles goed gesloten is, gaat de mix een week of iets langer mee. De kleur geeft de resterende concentratiegraad aan. Bewaar op een koele plaats weg van het licht. Druppels worden altijd geactiveerd in een verhouding van 1: 1, waarbij tussen 60 ml wordt toegevoegd. tot 100 ml. water daarna. In het onwaarschijnlijke geval van hitte of verbranding, raden we aan om het gebied met water te wassen. We raden af ​​om de oude MMS-formule te gebruiken, omdat deze citroenzuur als activator bevat en er is opgemerkt dat in aanwezigheid van citrobacter de infecties erger worden, omdat deze bacterie zich voedt met het natriumcitraat dat resulteert uit de reactie. Als een diepere huidpenetratie gewenst is, kan dit gecombineerd worden met DMSO van 70%. Daartoe bereiden we twee onafhankelijke spuitflessen voor, één met DMSO op 70% en de andere met CDS of 25 geactiveerde druppels MMS / CD, om toe te voegen aan een 60 ml. fles water (zoals eerder aangegeven). Vervolgens voeren we de applicatie uit met beide flessen, afwisselend. Het meest geschikt is CDS 3000 ppm zonder verdunning en in de vorm van spray, vanwege de neutrale pH. De operatie kan meerdere keren per dag worden herhaald (maximaal één keer per uur).

PROTOCOL E: ENEMAS:

• Het klysma-protocol is naast inname een van de meest effectieve protocollen, omdat het de opname van CD door de wanden van de dikke darm mogelijk maakt, die het op zijn beurt via de poortader voert, waar de belangrijkste functie is om voedingsstoffen rechtstreeks naar de lever. Het is daarom zeer geschikt voor alle leverproblemen, chronische ziekten, vergiftigingen, diverticulitis, verwijdering van parasieten en schadelijk darmslijmvlies.

• Druppels worden altijd geactiveerd in een verhouding van 1: 1. Gebruik 10 druppels geactiveerde CD (of 10 ml. CDS voor gevoelige gevallen) voor elke liter warm water (ongeveer bij lichaamstemperatuur). Darmsproeiers hebben meestal een capaciteit van 2 liter. We vullen de irrigator met water en we bereiden de druppels in een ander glas. Eenmaal geactiveerd, worden ze gemengd met het water in de irrigator. We brengen een beetje vaselin of bodylotion tot het uiterste aan, terwijl we het in het rectum introduceren. De beste positie is om aan onze rechterkant te gaan liggen om de naadloze penetratie van water te vergemakkelijken. De klep gaat open en de dikke darm begint te vullen. Dit kan in meerdere korte periodes of allemaal tegelijk, afhankelijk van de conditie en de staat van comfort van de persoon. Vervolgens wordt de vloeistof ongeveer drie minuten binnengehouden voordat deze wordt geëvacueerd, om de effectiviteit te vergroten. Het is echter niet nodig om het langer dan 5 minuten te bewaren. 10 geactiveerde druppels CD per liter lichaamswarm water of als alternatief 10 ml. van CDS per liter warm water Dit protocol is essentieel bij chronische leveraandoeningen, parasitose, autisme en andere gastro-intestinale aandoeningen. Afhankelijk van de toestand en de mate van ziekte van de patiënt wordt het meestal tot één keer per dag aangebracht, bij voorkeur ‘s avonds, voor het slapengaan. Als vuistregel wordt het elke 2-3 dagen gedurende 1-2 weken gebruikt. Er zijn meldingen van sommige mensen die dit protocol tot tweemaal per dag gedurende langere tijd hebben gebruikt voor de behandeling van ernstige ziekten, zonder in de meeste gevallen negatieve bijwerkingen. Het beste beleid is om het aan elke persoon aan te passen. van CDS per liter warm water Dit protocol is essentieel bij chronische leveraandoeningen, parasitose, autisme en andere gastro-intestinale aandoeningen. Afhankelijk van de toestand en de mate van ziekte van de patiënt wordt het meestal tot één keer per dag aangebracht, bij voorkeur ‘s avonds, voor het slapengaan. Als vuistregel wordt het elke 2-3 dagen gedurende 1-2 weken gebruikt. Er zijn meldingen van sommige mensen die dit protocol tot tweemaal per dag gedurende langere tijd hebben gebruikt voor de behandeling van ernstige ziekten, zonder in de meeste gevallen negatieve bijwerkingen. Het beste beleid is om het aan elke persoon aan te passen. van CDS per liter warm water Dit protocol is essentieel bij chronische leveraandoeningen, parasitose, autisme en andere gastro-intestinale aandoeningen. Afhankelijk van de toestand en de mate van ziekte van de patiënt wordt het meestal tot één keer per dag aangebracht, bij voorkeur ‘s avonds, voor het slapengaan. Als vuistregel wordt het elke 2-3 dagen gedurende 1-2 weken gebruikt. Er zijn meldingen van sommige mensen die dit protocol tot tweemaal per dag gedurende langere tijd hebben gebruikt voor de behandeling van ernstige ziekten, zonder in de meeste gevallen negatieve bijwerkingen. Het beste beleid is om het aan elke persoon aan te passen. voor bedtijd. Als vuistregel wordt het elke 2-3 dagen gedurende 1-2 weken gebruikt. Er zijn meldingen van sommige mensen die dit protocol tot tweemaal per dag gedurende langere tijd hebben gebruikt voor de behandeling van ernstige ziekten, zonder in de meeste gevallen negatieve bijwerkingen. Het beste beleid is om het aan elke persoon aan te passen. voor bedtijd. Als vuistregel wordt het elke 2-3 dagen gedurende 1-2 weken gebruikt. Er zijn meldingen van sommige mensen die dit protocol tot tweemaal per dag gedurende langere tijd hebben gebruikt voor de behandeling van ernstige ziekten, zonder in de meeste gevallen negatieve bijwerkingen. Het beste beleid is om het aan elke persoon aan te passen.
Zeewater kan worden toegevoegd: 1 deel zeewater en 3 zoet water.

Veel mensen vonden de YOGUI-methode erg handig:
– 3 nachten achter elkaar.
– 3 nachten: één in, één uit.
– 3 nachten: elke 3 dagen.
– 3 nachten: een keer per week.

Hoewel dit protocol effectief is voor aambeien en rectale kloven, is het in dit geval gemakkelijker om het Protocol R toe te passen.

• De meeste ziekten vinden hun oorsprong in het maagdarmstelsel.
• CDS verwijdert toxiciteit en smelt aanhechtingen.
• Als we toxiciteit elimineren, wordt vermoeidheid verminderd.
• CDS verwijdert biofilm, bacteriën, candida, schimmels, ingekapselde ontlasting en parasieten.
• We hebben snelle toegang tot de lever via de poortader door de dikke darm.
• Het bloedcircuit gaat elke 3 minuten door de lever.
• Het is een gemakkelijke en snelle manier om de lever en het bloed te ontgiften.
• Effectief bij chronische en auto-immuunziekten.
• Deze methode was in de oudheid bekend en tot in de jaren 60 was het gebruikelijk.
• Tegenwoordig zijn we het kwijt omdat het wordt gezien als iets vies.
• Het is een essentiële hindoeïstische geneesmethode.
• Het is onmisbaar bij ontgiftende therapieën.
• Eén dagelijkse ontlasting betekent darmgezondheid.
• Dit protocol vervangt de orale behandeling.

ROTOCOL F: FREQUENT, HET OUDE VIRALE PROTOCOL VAN 115 CD’S

• Het gaat om het innemen van 1 ml. CDS 03% (3000 ppm chloordioxide-oplossing) elke 15 minuten, gedurende 1 uur en 45 minuten (8 inname), waarbij 1 L water wordt toegevoegd. Dit protocol is vooral aangewezen bij de behandeling van plotselinge virale infectieziekten.

• De behandeling wordt teruggebracht tot slechts 2 uur per dag. Het kan dan worden voortgezet met Protocol C zolang het nodig is tot herstel.

Een dosis: 1 ml. CDS elke 15 minuten, gedurende 1 uur en 45 minuten in 8 innames = 10 ml. CDS in 1 L water We kunnen 10 ml toevoegen. van CDS 03% in een 1 L waterfles (gedestilleerd of mineraal) en verdeel de fles in 10 gelijke delen, markeer ze met lijnen en drink elke 15 minuten tot één punt. Als we ons huis verlaten, dragen we de behandeling bij ons, bij voorkeur op een koele temperatuur in een thermoskan of isolerende container. Het is onmisbaar en van het grootste belang om geen medicijnen of maaltijden in te nemen vanaf een uur voor een uur na de CDS-inname. Het wordt ook niet aanbevolen om het op een lege maag te doen. Indien nodig kan het protocol enkele uren later worden herhaald.

PROTOCOL G: GAS, WANNEER ALLEEN HET CHLOOR DIOXIDE GAS WORDT GEBRUIKT:

• Dit is gebaseerd op het idee dat het genezende voordeel komt van de directe toepassing van chloordioxidegas, dat kan worden gegenereerd in zowel interne als externe omgevingen. De huid functioneert als een osmotisch membraan, met de mogelijkheid om van binnenuit uit te wisselen en vice versa, met een eigen transpiratie.

• Blootstelling aan chloordioxidegas is een geweldige manier om grote lichaamsoppervlakken op een effectieve manier te bedekken of om een ​​specifiek gebied te behandelen. Het is effectief, maar we moeten rekening houden met de blootstellingstijd; het kan irritatie veroorzaken bij blootstelling van meer dan 5 minuten.

• Dit protocol is voor uitwendig gebruik.

• Gas mag nooit langdurig worden ingeademd.

• Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, voor grote en kleine oppervlakken.

1. Het glasprotocol is voor kleine oppervlakken. We kunnen het in een glas activeren om kleine oppervlakken te bedekken of lichaamsdelen te desinfecteren.

2.Het zakprotocol is voor grote oppervlakken. Het kan worden geactiveerd in een container in een grote tas om grote huidoppervlakken of zelfs het hele lichaam te bedekken.

1. Glasprotocol:

We activeren tussen de 6 en 8 druppels CD in een glas, zonder water toe te voegen. Vervolgens plaatsen we het aangetaste gebied onmiddellijk over de glazen rand, waardoor het vrijkomen van gas wordt belemmerd en met voorzorg dat de vloeistof de huid nooit raakt. De blootstellingsduur is doorgaans 3 minuten. Het mag nooit langer dan 5 minuten zijn om irritaties te voorkomen. De behandeling wordt meestal uitgevoerd tussen 1 en 3 minuten en kan zo vaak als nodig worden herhaald, met tussenpozen van een uur. Het is het verdampende gas dat desinfecteert zonder dat het gebied hoeft te weken. Dit kan ook nuttig zijn bij oorproblemen. We plaatsen het oor op de glazen rand, waardoor het gas dieper in het getroffen gebied kan komen, waar water vaak niet kan komen vanwege een ontsteking die het oorgedrag doet krimpen.

Activeer 6-8 druppels CD zonder water

2. Zakprotocol:

We gebruiken dit protocol wanneer we grote huidgebieden moeten behandelen of inname niet mogelijk is. Eerst maken we een slaapzak met 2 grote vuilniszakken die zo aan elkaar zijn geplakt dat één persoon comfortabel in de tas kan komen en volledig bedekt kan zijn, behalve het hoofd, dat altijd buiten de tas moet blijven om inademing van de tas te voorkomen. dampen. Om ervoor te zorgen dat het gas overal komt, is het raadzaam om zonder kleren in de zak te gaan. Vervolgens activeren we 30 druppels cd in een glazen of porseleinen container, zonder water toe te voegen, en we brengen het in de open zak. Dan stapt de persoon in, tilt de tas op tot aan zijn nek en sluit stevig met zijn handen van binnenuit. Activeer 30 druppels CD zonder water en breng de container in de zak, voordat u er helemaal naakt in gaat.

Aandachtspunten:
• Dit protocol vervangt de orale behandeling.
• Voer maximaal 3 keer per dag uit.
• Het moet zonder kleding worden gedaan, omdat ze kunnen verkleuren.
• Het bereikt een geweldig oppervlak om meteen te behandelen.

PROTOCOL H: THUIS, OM VERSPREIDING VAN INFECTIES TE VERMIJDEN

• Dit protocol is gebaseerd op de resultaten van het onderzoek uitgevoerd door Dr. Norio Ogata en Takashi Shibata. Ze bewezen dat kleine hoeveelheden in de lucht de overdracht van infecties voorkomen.

Dit is het Home-protocol om overdracht van ziekten en longaandoeningen te voorkomen:

Activeer, afhankelijk van de kamergrootte, 6-12 druppels in een droog glas, zonder water toe te voegen, en bewaar het in de slaapkamer, waar het langzaam zal verdampen. Het is zeer effectief om de overdracht van een ziekte naar uw partner te voorkomen, als hij / zij naast u of tussen kinderen slaapt, als er meer dan één kind in dezelfde kamer is. Laat de cd ongeveer 2 meter staan. weg van de zieke persoon. Hoe warmer de kamer is, hoe sneller de verdamping. Als we liever een langzamer verdampingsproces hebben, kunnen we een lepel water aan de mix toevoegen. Activeer 6 tot 12 druppels CD zonder water in een glas.

• Het is een protocol van langzame afgifte in de lucht.
• Het kan worden gebruikt in de slaapkamer van een zieke thuis of in het ziekenhuis.
• Het verwijdert ziekteverwekkers uit de lucht en voorkomt overdracht van infecties.
• Activeer 6 druppels per 10 vierkante meter (107 sq. Ft.) In een glazen container. Het chloordioxide komt over een paar uur vrij.
• Het verdampingsproces kan worden vertraagd door een lepel water aan de mix toe te voegen.
• Laat de deur op een kier staan ​​in kleine slaapkamers.
• De volgende dag vinden we alleen een zoutoplossing op de bodem van het glas.

PROTOCOL I: INSECTEN EN BIJEN

Hoewel CD (MMS of CDH) kan worden gebruikt voor insectenbeten, is CDS de snelste en meest effectieve indien beschikbaar. Omdat CDS meestal in de koelkast wordt bewaard, heeft het het voordeel dat het de ontsteking onmiddellijk vermindert.

Procedure: We weken een papieren zakdoekje of een verband in CDS. We brengen rechtstreeks op de beet of steek aan en laten het drogen. We controleren op steken of stekels die moeten worden verwijderd. Het proces kan zo vaak worden herhaald als nodig is en u hoeft daarna niet met water te spoelen. Het is ook effectief bij brandwonden. Dit protocol kan worden gebruikt bij alle soorten insectenbeten, spinnenbeten of kwallenbeten. In het geval van een slangen-, schorpioen- of giftige straalbeet, kan het Y-protocol (hypodermische injectie) nodig zijn om het aan te vullen.

PROTOCOL J: Kaken en mondwater PROTOCOL. 

• Dit protocol is erg handig bij gebitsproblemen, slechte mondgeur, aften en schimmels. Ontstekingen, verkleuring van de tanden en slechte adem verdwijnen snel. Het
kan worden gebruikt als mondwater of om tanden te poetsen.

• Dosering: 10 ml. CDS in een 200 ml. glas water. Was in het begin uw mond en gorgel 3-4 keer per dag gedurende 3 minuten. Later kunt u het maar één keer per dag doen. Een andere manier is om een ​​tandenborstel te gebruiken om de tanden te poetsen en het tandvlees te masseren. Voeg voor diepe ontstekingen 1 ml toe. DMSO (zie hieronder) aan de mix. Het is belangrijk om aan het einde de mond te spoelen.

• Terwijl CD ook kan worden gebruikt als 10 geactiveerde druppels in 200 ml. water voor het mondwater, CDS is het meest geschikt vanwege de neutrale pH die het tandglazuur niet aantast. Het is zeer succesvol geweest zowel voor als na elke tandheelkundige ingreep, vooral bij preventieve implantaten, waar het antibiotica overbodig heeft gemaakt dankzij het sterke desinfecterende vermogen dat alle infecties remt.

• Wanneer u bij het bijten tandgevoeligheid voelt, kan dit worden veroorzaakt door een onderliggende infectiezak in het wortelgebied. In dit geval is tandenpoetsen niet genoeg en voegen we DMSO toe aan de mix.

• Bij acute tandpijn kan de dosis worden verhoogd tot 20 ml. CDS in een 200 ml. glas water. Men neemt een slokje en houdt het ongeveer twee minuten in de mondholte. Meestal is de reden voor de acute pijn dat er bacteriën in een tandholte zijn die de zenuw aantasten. Meestal verdwijnt pijn wanneer de voedingsstoffen die de bacteriën kunnen voeden opraken. Op deze manier is het soms ook mogelijk om tandabcessen te verwijderen. Na het mondwater moet men spoelen met water.

PROTOCOL K: KIT GECOMBINEERD MET DMSO

• Dit protocol in combinatie met DMSO vertegenwoordigt het oude “MMS 3000” -protocol (CD + DMSO externe applicatie)

• Voordat we een protocol starten, controleren we eerst de compatibiliteit om nadelige effecten te voorkomen.

• Daarom testen we op een allergische reactie op DMSO (deze komt zelden voor). Doe een aanvraag en wacht een uur op de reactie.

• Druppels worden altijd geactiveerd in een verhouding van 1: 1, wat tussen 100 en 200 ml toevoegt. water om ze te verdunnen.

Toepassingsprotocol: Bij bijna alle huidaandoeningen, zoals acne, psoriasis, eczeem, voetschimmel, wonden, enz., Wordt geactiveerde CD meestal op de huid aangebracht, gevolgd door DMSO maximaal 10 keer per dag, eenmaal per uur. Om dit te doen, mengen we 20 druppels geactiveerde CD met ongeveer 50 ml. water in een spuitfles. Als we het op een koele plaats weg van het licht bewaren, kunnen deze stabiele oplossingen enkele dagen, een week of langer meegaan; zelfs maanden in glazen containers. Daarna worden drie kleine lepels DMSO toegevoegd + een lepel water in een klein glas. We mogen nooit plastic flessen (ABS en PET) of rubberen handschoenen gebruiken, omdat deze kunnen oplossen door contact met DMSO en deze vreemde deeltjes op de huid worden gedragen! PE- en HDPE-flessen zijn geschikt. We brengen CD maximaal 10 keer per dag aan, sproeien het op de huid,

Bij grootschalige behandelingen wisselen we elk uur het te behandelen gebied van de huid af. Deze procedure wordt 3 dagen per week uitgevoerd en daarna mag de huid nog 4 dagen regenereren. Als er te veel droge huid verschijnt, moeten we de oplossingen meer verdunnen of wat aloë vera of olijfolie van eerste persing op de huid wrijven om het glad te maken. Als overmatige droogheid optreedt met irritatie, verlaag dan de dosis of neem een ​​pauze van de behandeling.

• DMSO mag niet in flessen met een rubberen druppelaar worden bewaard, omdat dit het zou verdunnen en de oplossing zou vervuilen.

• Het kan alleen worden bewaard in polyethyleen (PE, HDPE) of glazen flessen.

• Voer de behandeling 3 of 4 dagen uit.

• Er kan een lichte hitte, een tijdelijke jeuk of roodheid zijn die normaal is en volledig verdwijnt.

• Altijd aanbrengen op een schone huid, vrij van parfums en andere substanties.

• Het wordt niet gebruikt in klysma’s omdat de in de dikke darm aanwezige gifstoffen opnieuw zouden worden opgenomen.

• Waarschuwing voor therapeuten: Gebruik handschoenen die chemisch bestendig zijn.

GEBRUIK NOOIT RUBBERHANDSCHOENEN , omdat deze oplossen en toxiciteit veroorzaken.

• Nawerking: het veroorzaakt een knoflookgeur in de slijmvliezen.

PROTOCOL L: LAY IN BATH PROTOCOL (LAVATORY)

• Het ontgiftingsbad is een eenvoudige remedie. Het is een hydrotherapie die een alternatief biedt voor het elimineren van de effecten van de opgehoopte gifstoffen die een disfunctie in ons organisme veroorzaken, terwijl tegelijkertijd ons lichaam gezonder en sterker wordt.

• Onze doorlatende huid is een orgaan dat kan werken als een osmotisch membraan, waardoor er een uitwisseling kan plaatsvinden tussen de binnenkant en de buitenkant van ons lichaam. Naast orale inname doses is het ook mogelijk om CD direct door de huid te absorberen. Er komt een grotere hoeveelheid ClO2 in de lichaamsvloeistoffen en het interstitiële weefsel en volgens degenen die het hebben gebruikt, zijn de resultaten in combinatie met andere protocollen vrij snel.

• Met deze methode zal het hele huidoppervlak gedurende 20-30 minuten in contact komen met het CIO2-gas. Voor sommige mensen heeft deze methode de definitieve ervaring opgeleverd.

• Beschrijving van het proces: we gebruiken een volledig schone badkuip, zonder zeep of badproducten. Kraanwater kan worden gebruikt, omdat chloordioxide zware metalen door oxidatie elimineert.

Zeer gevoelige mensen kunnen heel heet water gebruiken en het een paar minuten laten bezinken, zodat het gewone chloorgehalte verdampt.

• Ontgiftende baden met warm of heet water en 2-4 kg eenvoudig zeezout absorberen de zuren van ons lichaam via de huid. Dit is het proces dat bekend staat als osmose, waarbij wordt geprobeerd een evenwichtige dichtheid tussen twee of meer vloeistoffen te behouden.

• Zo zal de vloeistof met een hogere dichtheid door de huid gaan in de richting van de vloeistof met een lagere dichtheid, waardoor een evenwicht wordt gecreëerd. Op deze manier stromen zuren en gifstoffen uit ons lichaam. En op dezelfde manier zal het lichaam de zeezoutmineralen via de huid opnemen. Dit is de reden waarom gejodeerd zout of een ander zout met chemische toevoegingen niet wordt aanbevolen.

• Druppels worden altijd geactiveerd in een verhouding van 1: 1, wat tussen 100 en 200 ml toevoegt. water om ze te verdunnen.

• 1. We maken de badkuip goed schoon. Het is niet nodig om zeep of andere chemische producten in het water te doen.

• 2. We activeren 30-60 druppels CD met HCL 4% als activator in een glas, afhankelijk van de hoeveelheid water die wordt gebruikt. Voor een grotere hoeveelheid water hebben we uiteraard meer chloordioxide nodig.

• 3. We vullen de badkuip met water op lichaamstemperatuur. Voeg geen zeep, parfum, shampoo of kinderspeelgoed toe en houd de badkamer goed geventileerd.

• 4. Voeg de geactiveerde cd toe aan het bad en roer om het overal te verspreiden. De hoeveelheid water vermindert niet de hoeveelheid CIO2 die vrijkomt.

• 5. We nemen een bad waarbij we het hele lichaam, inclusief hoofd en hoofdhuid, inweken. U hoeft zich geen zorgen te maken als er water in de ogen komt, aangezien deze verdunde vorm van CD onschadelijk is.

• 6. We kunnen later meer heet water toevoegen, omdat de warmte de poriën verwijdt en daardoor de penetratie van CD in het organisme bevordert.

• Elke badsessie duurt ongeveer 20 minuten en wordt bij voorkeur ‘s avonds voor het slapengaan ingenomen.

• Ontgiftende baden die worden gebruikt als aanvulling op elke behandeling, zijn een zeer effectieve manier om de opgehoopte residuen in ons organisme in het algemeen te verwijderen.

• Open wonden genezen sneller door de desinfecterende werking van CD.

PROTOCOL M: MALARIA

• Het M-protocol voor malaria, ontwikkeld door Jim Humble, wanneer mensen een eenvoudige en onmiddellijke effectieve actie nodig hebben en geen tijd hebben voor lange behandelingen. Bij de procedure voor acute malaria bij volwassenen worden twee unieke doses van 15 druppels geactiveerde CD ingenomen, plus een tweede dosis van 15 druppels geactiveerde CD tussen één en twee uur later. De meeste symptomen zouden ongeveer drie uur na de tweede dosis moeten zijn verdwenen. Als de symptomen aanhouden, brengen we daarna 3 druppels per uur aan. Bij misselijkheid verlagen we de dosis. De behandeling gaat door, maar niet meer dan drie druppels per uur. Bij kinderen kunnen we maximaal één druppel per 4 kg lichaamsgewicht aanbrengen.

Degenen die problemen hebben om deze hoeveelheid in één keer in te nemen, kunnen drie gelcapsules vullen met elk 5 geactiveerde druppels en ze met overvloedig water innemen. Het is meestal gemakkelijker en veroorzaakt geen irritatieproblemen in de keel. Als de patiënt na deze procedure nog steeds ziek is, komt dat niet door malaria, maar door een andere ziekte. Malaria wordt gemakkelijk verward met dengue, omdat beide door muggen worden overgedragen. Hoewel malaria een parasiet is, is Dengue een virus en het juiste protocol om het te behandelen is het F-protocol (Frequent oud protocol CDS 115).

Alternatieve, meer geavanceerde protocollen kunnen ook worden gebruikt.

CDS Malaria Protocol

• 20 ml CDS 0,3% (3000ppm) in 200 ml water
• herhaal na een uur dezelfde hoeveelheid
• herhaal tot volledige remissie indien nodig

Dit protocol meldt geen braken of diarree. 
Geavanceerd alternatief malaria-CD-protocol – Als de volwassen patiënt erg verzwakt is:

• 8 druppels mms bij de eerste inname
• 5 druppels mms bij het tweede uur (sinds eerste inname)
• 5 druppels mms bij vierde uur (sinds eerste inname) )
• 6 druppels MMS op het zesde uur (sinds eerste inname)
• 8 druppels MMS op het achtste uur (sinds eerste inname)
• 8 druppels MMS … voor het slapen gaan

Totale dagelijkse hoeveelheid: 40 druppels
• Malaria moet verdwijnen. In uitzonderlijke gevallen met 10 druppels verhogen naar nog een inname.
• Voor baby’s: 4 dagelijkse innames van 1 druppel elke 3 uur. Verhoog indien nodig nog 2 druppels.
• VOOR KINDEREN: 5 DAGELIJKSE INNAME VAN 1 DROP OM DE 2 UUR VOOR ELKE 11 KILOGRAMMEN GEWICHT.
• 2 DAGEN TOEDIENEN

Protocol N: voor tangen en kinderen

• N protocol is voor tangen en kinderen en is gebaseerd op de ervaringen en getuigenissen van veel moeders.

• Als algemene regel geldt dat maximaal één druppel geactiveerde CD per 12 kg lichaamsgewicht wordt gebruikt als initiële uurdosis, in 100 ml. of meer water.

CDS wordt over het algemeen beter verdragen  en in dit geval gebruiken we 1 ml. CDS (3000 ppm = 0,3%) per jaar per dag in 200 ml. of meer water.

• Voordat we een protocol starten, controleren we eerst de compatibiliteit om eventuele nadelige effecten met een kleine hoeveelheid te voorkomen.

• Druppels worden altijd geactiveerd in een verhouding van 1: 1, waarbij tussen 100 en 200 ml wordt toegevoegd. van water.

• We moeten letten op de reactie van de minderjarige in geval van: vermoeidheid, misselijkheid, buikpijn, braken … om de dosis dienovereenkomstig aan te passen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het beter is om tot het eerste jaar geen enkel voorgeschreven medicijn of behandeling te geven. van het leven is bereikt, tenzij noodzakelijk.

5 kilogram gewicht – 3 druppels per dag verdeeld over 10 innames. Het kan gemengd worden met rijstmelk.
15 kilo gewicht – 6 druppels per dag verdeeld over 10 innames.
30 kilo gewicht – 8 druppels per dag verdeeld over 10 innames.
40 kilo – 12 druppels per dag verdeeld over 10 innames.
60 kilo – dosis voor volwassenen
• Vermijd antioxidanten en vitamine C.
• Producten moeten uit de buurt van kinderen worden gehouden.
• Gebruik bij voorkeur kinderveilige containers.

PROTOCOL O: OPHTHALMOLOOG (OTORRINOLOOG)

• Om oogheelkundige druppels te bereiden, volgen we deze procedure: De volgende hoeveelheden worden gemengd in een klein glazen flesje met polyethyleen druppelaar (PE polyethyleen is harder dan rubber):
– 50 ml. zoutoplossing
– 5 ml. CDS
– 3 ml. DMSO
We brengen om de 2 uur 5 druppels aan op het aangedane oog. Oogdruppels die op een koele plaats weg van het licht worden bewaard, kunnen ongeveer drie dagen 100% efficiëntie besparen. Daarna nemen ze snel af; daarom wordt aangeraden om een ​​nieuwe mix te maken. Er is geen risico op infectie, omdat dit een desinfecterende vloeistof is, maar na enkele dagen neemt de efficiëntie af. Ze kunnen ook als neusdruppels worden gebruikt.

PROTOCOL P: ALS IN PARASIETEN, INTENS PROTOCOL in onze huidige samenleving, hebben we het contact met de populaire wijsheid van onze voorouders verloren. Conventionele geneeskunde houdt geen rekening met parasieten in onze moderne wereld, omdat ze blijkbaar niet meer bestaan ​​…

Dit verwrongen exemplaar in een bloedmonster toont het tegendeel aan … ze bestaan, vooral bij chronische ziekten waarbij protozoa dysbiose lijken te veroorzaken (touwworm) .

Deparasitisatieprotocol voor drie maanden:

Een van de dingen die we zijn vergeten, is om de natuurlijke cyclus van de maan te volgen voor veel van onze routines. Daarom is het belangrijk om de behandeling te starten tijdens de eerste drie dagen van de Volle Maan en door te gaan tijdens de Afnemende Maanperiode. Er is meer effectiviteit in deze periode omdat dit is wanneer de meeste nematoden in de darmen paren. Dit protocol gaat verder dan een eenvoudige deparasitisatie en is ontworpen om te worden gebruikt wanneer conventionele deparasitization mislukt.

Tijdens de behandeling, maar vooral in het begin, is het absoluut noodzakelijk om continue dagelijkse CD-klysma’s te gebruiken, evenals een castorolie-zuivering (een mineraal zuiverend middel zoals de Epson-zouten of de groentemix van Sen-bladeren). Deze behandeling is speciaal gericht op het ontparasiteren van darmparasieten van grote omvang, voornamelijk rondwormaaltjes zoals Ascaris. Het is effectief voor de meeste nematoden, maar het kan minder effectief zijn tegen lintwormen zoals de Taenia-familie. In het geval van een Taenia-aandoening is de behandeling met Niclosamide effectief. Het is een raadzaam medicijn omdat het een lage toxiciteit heeft.

In de praktijk vertonen alle door autisme getroffen kinderen en de meeste chronisch zieke personen een hoge hoeveelheid slijm die soms moeilijk te identificeren is. Het lijkt op een dode Ascaris of volgens sommigen een darmslijmvlies. Darmslijmvlies van meer dan 1 meter lang is gevonden en het is daarom onwaarschijnlijk dat dit van de patiënt is. De Universiteit van Bologna in Italië beweert dat dit slijm van het lichaam is. Dr. Volinsky van de Universiteit van Florida kon echter een DNA-analyse van het slijmvlies uitvoeren en hij denkt dat dit vreemd is aan het menselijk lichaam.

Daarom ben ik tot nu toe van mening dat dit een vorm van niet-geclassificeerd ‘parasitair magma’ is en daarom niet wordt weergegeven in de resultaten van laboratoria. En mijn bewijs komt uit resultaten.
Welnu, op basis van dit protocol was het mogelijk om meer dan 220 als ongeneeslijk beschouwde kinderen met autisme te herstellen en allemaal verdreven grote hoeveelheden van dit “parasitaire plasma” (biofilm) naast andere parasieten. Nadat ze waren verwijderd, verbeterden ze allemaal aanzienlijk. Hetzelfde gebeurde met veel andere chronische ziekten, blijkbaar ongeneeslijk.

Een van de dingen die we zijn vergeten, is om de natuurlijke cyclus van de maan te volgen voor veel van onze routines. Daarom is het belangrijk om de behandeling te starten tijdens de eerste drie dagen van de Volle Maan en door te gaan tijdens de Afnemende Maanperiode. Er is meer effectiviteit in deze periode omdat dit is wanneer de meeste nematoden in de darmen paren. Dit protocol gaat verder dan een eenvoudige de-parasitering en is ontworpen om te worden gebruikt wanneer conventionele de-parasitering mislukt. Tijdens de behandeling, maar vooral in het begin, is het absoluut noodzakelijk om continue dagelijkse CD-klysma’s te gebruiken, evenals een castorolie-zuivering (een mineraal zuiverend middel zoals de Epson-zouten of de groentemix van Sen-bladeren). Deze behandeling is speciaal gericht op het ontparasiteren van darmparasieten van grote omvang, voornamelijk rondwormaaltjes zoals Ascaris. Het is effectief voor de meeste nematoden, maar het kan minder effectief zijn tegen lintwormen zoals de Taenia-familie. In het geval van een Taenia-aandoening is de behandeling met Niclosamide effectief. Het is een raadzaam medicijn omdat het een lage toxiciteit heeft.

In de praktijk vertonen alle door autisme getroffen kinderen en de meeste chronisch zieke personen een hoge hoeveelheid slijm die soms moeilijk te identificeren is. Het lijkt op een dode Ascaris of volgens sommigen een darmslijmvlies. Darmslijmvlies van meer dan 1 meter lang is gevonden en het is daarom onwaarschijnlijk dat dit van de patiënt is. De Universiteit van Bologna in Italië beweert dat dit slijm van het lichaam is. Dr. Volinsky van de Universiteit van Florida was echter in staat om een ​​DNA-analyse van het slijmvlies uit te voeren en hij denkt dat dit vreemd is aan het menselijk lichaam, hoewel andere genetische wetenschappers en parasitologen niet voldoen aan zijn versie na onderzoek van de onbewerkte gegevens.

Daarom ben ik tot nu toe van mening dat dit een vorm van niet-geclassificeerd ‘parasitair magma’ is en daarom niet wordt weergegeven in de testresultaten van laboratoria. Mijn bewijs komt van eenvoudige therapeutische resultaten. Op basis van dit protocol was het mogelijk om meer dan 235 ongeneeslijke autistische kinderen te herstellen, die allemaal naast andere parasieten grote hoeveelheden van dit ‘parasitaire plasma’ (biofilm) verdreven. Nadat ze waren verwijderd, verbeterden ze allemaal aanzienlijk.

Hetzelfde gebeurde met veel andere chronische ziekten, blijkbaar ongeneeslijk.
Hoewel de efficiëntie bekend is, moet er verder onderzoek worden gedaan om wetenschappelijk bewijs te verkrijgen en ik ben op zoek naar financiële en academische ondersteuning.

Behandeling:
Let op: deze behandeling maakt geen gebruik van systemische antiparasitaire geneesmiddelen die door het lichaam worden opgenomen. Het is een beter idee om een ​​Zapper met een hoog bereik zoals de Biotrohn ® te gebruiken, omdat het parasieten uit het bloed verwijdert zonder het te bedwelmen. Dit protocol is ontworpen voor gebruik bij kinderen, zonder een overmatige giftige lading in het bloed en het lichaam te veroorzaken vanwege de lengte en dosering. We moeten Mebendazol niet verwarren met Albendazol (Albenza®), dat systemisch is en een doktersrecept nodig heeft. Als u een duidelijke besmetting van parasieten in het bloed waarneemt, moet u een arts raadplegen om dit te bevestigen. Alleen wanneer u dit doet, worden systemische antiparasitaire geneesmiddelen (die door het bloed worden opgenomen) toegepast volgens het criterium van de arts.

Deze antiparasitaire geneesmiddelenmerken verschillen van land tot land. Daarom gebruiken we in dit protocol de naam van de belangrijkste actieve chemische stof. U moet het merk raadplegen bij uw apotheker.

Dag 1
• Pyrantel Pamoate (alleen ‘s ochtends dosis) 10 mg / kg, toegediend in een enkele inname met wat vloeistof. Indien aangeboden in vloeibare vorm, een 5 ml. theelepel bevat 250 mg. (drie theelepels van 5 ml voor 60 kg). Neem in de vorm van tabletten 3 pillen voor 60 kg.
• Diatomeeënaarde (twee doses). Tweemaal daags een theelepel bij de maaltijd,
bij voorkeur vocht. Morgen en avond.

Dag 2
• Mebendazol (twee doses) 100 mg. elke 12 uur. Eén tablet ‘s ochtends en
één’ s avonds.
• Diatomeeënaarde (twee doses). Tweemaal daags een theelepel bij de maaltijd,
bij voorkeur vloeistoffen. Morgen en avond.
• Klysma. Extra benodigde apparatuur: 2 L klysma.

Dag 3
• Twee theelepels ricinusolie (smaakloos uit de apotheek) op een lege maag.
• Mebendazol (twee doses) 100 mg. elke 12 uur. Eén tablet ‘s ochtends en één’ s avonds.
• Diatomeeënaarde (twee doses). Tweemaal daags een theelepel bij de maaltijd, bij voorkeur vloeistoffen. Morgen en avond.
• Klysma

Dag 4
• Mebendazol (twee doses) 100 mg. elke 12 uur. Eén tablet ‘s ochtends en één’ s avonds.
• Diatomeeënaarde (twee doses). Tweemaal daags een theelepel bij de maaltijd, bij voorkeur vocht. Morgen en avond.
• Klysma

Dag 5
• Pyrantel Pamoate (alleen ochtenddosis) 10 mg / kg, toegediend in een enkele inname met wat vloeistof. Indien aangeboden in vloeibare vorm, een 5 ml. theelepel bevat 250 mg. (drie theelepels van 5 ml voor 60 kg). Neem in de vorm van tabletten 3 pillen voor 60 kg.
• Diatomeeënaarde (twee doses). Tweemaal daags een theelepel bij de maaltijd, bij voorkeur vocht. Morgen en avond.
• Klysma

Dag 6
• Twee theelepels ricinusolie (smaakloos van de apotheek) op een lege maag.
• Mebendazol (twee doses) 100 mg. elke 12 uur. Eén tablet ‘s ochtends en één’ s avonds.
• Diatomeeënaarde (twee doses). Tweemaal daags een theelepel bij de maaltijd, bij voorkeur vocht. Morgen en avond.
• Twee lepels castorolie (smaakloos bij de apotheek) op een lege maag.
• Klysma

Dag 7
• Klysma’s: zo continu mogelijk. Dag 9 tot 18 (derde maand)
• Twee lepels ricinusolie (smaakloos bij de apotheek) op een lege maag. Dit moet naar behoefte worden herhaald. Onderdruk bij aanhoudende diarree.
• Diatomeeënaarde (twee doses). Tweemaal daags een theelepel bij de maaltijd, bij voorkeur vocht. Morgen en avond.
• Neem infusie gedurende 9 dagen of alternatieve antiparasitaire infusie.
• Klysma’s: zo continu mogelijk.
• Als er na de derde maand nog parasieten of grote hoeveelheden slijm zijn, kan het protocol vanaf de eerste maand weer worden gevolgd. Volgens de British Royal Society of Medicine is 90% van de ziekten en malaise direct of indirect gerelateerd aan een vuile dikke darm. We konden de dikke darm zien als het afvalwater van het lichaam. De gifstoffen in de dikke darm worden naar het bloed gefilterd, waardoor onze gezondheid ernstig wordt aangetast. Gemiddeld kunnen we tussen de 2 en 12 kilogram sedimenten vinden in de dikke darm van volwassenen boven de 40. Het is in dit onverteerde afval waar kleinere en grotere parasieten zich verplaatsen en hun gastorganisme langzaam maar zeker bedwelmen. Parasieten consumeren de meeste goede voedingsstoffen in het voedsel dat het spijsverteringsstelsel bereikt, en laten vaak niets anders dan “afval” achter voor hun gastheer.

Waarom denk je dat zelfs als we gezond proberen te eten, vitaminesupplementen en andere producten nemen, we geen verbetering ervaren?

Bovendien krijgen we soms het tegenovergestelde effect: we voeren de parasieten. Een van de beste methoden om al dat afval te verwijderen, is de ‘colon hydrotherapie’, uitgevoerd door een arts. Natuurlijk en zelfs alleen met water, kan de klysma-behandeling van 2 L vele ziekten helpen genezen. Op grote schaal gebruikt door veel oude culturen, is het een gemakkelijke methode en een van de natuurlijke manieren om de dikke darm geleidelijk te reinigen. De vloeistof die wordt geïntroduceerd, helpt bij het elimineren van de opgehoopte toxiciteit in de darmen door de parasieten te doden.

Wanneer wormen massaal afsterven, kunnen we koorts, vermoeidheid ervaren en kunnen we ons behoorlijk ziek voelen. Om te voorkomen dat gifstoffen de bloedbaan bereiken, moeten we het spijsverteringsstelsel zo snel mogelijk via klysma’s evacueren. Klysma is een onmisbaar onderdeel bij deze behandeling. Parasieten genereren een slijmvlies of biofilm in de darmen waar ze zich kunnen verbergen voor de aanvallen van alle medicijnen en daarom spelen CD-klysma’s een belangrijke rol. CD kan die laag binnendringen en de eieren en larven die daar wonen ook vernietigen. Het moet dagelijks vanaf de tweede dag worden uitgevoerd en vervolgens elke 3-4 dagen geleidelijk worden uitgesmeerd. Het is van het grootste belang om naar ons eigen lichaam te luisteren, omdat het het patroon van zijn behoeften aangeeft.

De juiste hoeveelheid is tussen 10-20 druppels CD met zijn activator of 10-20 ml. CDS voor 2 liter. De dosis kan worden verhoogd afhankelijk van de tolerantie. Het gaat erom de oplossing zo lang mogelijk binnen te houden zonder 5-10 minuten te gaan.

Parasietdetectie in ontlasting. Het is noodzakelijk om de pinworms in de ontlasting te detecteren door de ontlasting direct te observeren. We kunnen een plastic kom pakken, niet te groot in diameter, en een stok om het examen na onze ontlasting uit te voeren. Een microscoop is erg handig voor de diagnose, omdat we hiermee de kleine parasieten in het bloed kunnen zien, evenals de aanwezigheid van eieren of larven in de ontlasting. Op deze manier kunnen we controleren of het aantal parasieten afneemt. Bij anale jeuk kunnen we een rubberen spuit gebruiken voor klysma’s met een verdunning van 15 ml. van Mebendazole of pyrantel pamoate. De beste manier is om het geneesmiddel met ongeveer 30 ml in te brengen. water en houd het de hele nacht vast. De jeuk veroorzaakt door de wormen zal op deze manier verdwijnen. Deze behandeling is zeer effectief bij slapeloze kinderen, omdat dezelfde parasieten vaak de oorzaak zijn van ongemak en rusteloosheid. Vooral bij kinderen is een veel voorkomende parasiet verantwoordelijk voor het ontstaan ​​van angst en andere aandachtstekortstoornissen.

Deparasitisatie medicijnen – Mebendazol (Lomper, Vermox). Mebendazol is een medicijn dat sinds de jaren 70 in gebruik is voor de behandeling van ziekten veroorzaakt door wormen (gastro-intestinale pinworms). Het medicijn verhindert de parasiet om glucose te gebruiken, wat een vermindering van energie en uiteindelijk de dood tot gevolg heeft.

De absorptie van mebendazol in het maagdarmkanaal is zeer beperkt (ongeveer 5% tot 10%).

De absorptie wordt verhoogd wanneer het zo snel mogelijk wordt toegediend.

Klysma is een onmisbaar onderdeel bij deze behandeling. Parasieten genereren een slijmvlies of biofilm in de darmen waar ze zich kunnen verbergen voor de aanvallen van alle medicijnen en daarom spelen CD-klysma’s een belangrijke rol. CD kan die laag binnendringen en de eieren en larven die daar wonen ook vernietigen. Het moet dagelijks vanaf de tweede dag worden uitgevoerd en vervolgens elke 3-4 dagen geleidelijk worden uitgesmeerd. Het is van het grootste belang om naar ons eigen lichaam te luisteren, omdat het het patroon van zijn behoeften aangeeft.

De juiste hoeveelheid is tussen 10-20 druppels CD met zijn activator of 10-20 ml. CDS voor 2 liter. De dosis kan worden verhoogd afhankelijk van de tolerantie. Het gaat erom de oplossing zo lang mogelijk binnen te houden zonder 5-10 minuten te gaan.
Er zijn zeer nuttige mineralen en stoffen om parasitaire infecties te bestrijden waarmee we verschillende behandelingen kunnen uitvoeren: bentoniet om afzettingen te slepen, plantaardige koolstof om gifstoffen te absorberen, gewone klei of diatomeeënaarde behoren tot de belangrijkste. In dit geval zullen we diatomeeënaarde gebruiken als een belangrijk destructief middel voor darmparasieten. In geval van ongemak zullen we tabletten met actieve kool toevoegen om te ontgiften.

Diatomeeënaarde:

De behandeling met diatomeeënaarde moet gedurende 18 dagen worden gevolgd. Diatomeeën zijn eencellige planten die miljoenen jaren geleden in de oceanen leefden. Ze ontwikkelden een omhullende muur die bestond uit dezelfde silica die ze uit het water haalden. Toen de diatomeeën stierven, werd deze microscopische wand op de bodem van de oceanen afgezet. Door de eeuwen heen zijn ze opgestapeld in enorme afzettingen van duizenden meters diep. Na verloop van tijd zijn de oceanen teruggetrokken en zijn deze afzettingen uiteindelijk bedekt, de muren gefossiliseerd en samengeperst, waardoor een steenkrijtpoeder is ontstaan ​​dat diatomeeënaarde wordt genoemd.

Diatomeeënaarde is inerte stof en inname is niet giftig en bevat verschillende mineralen zoals mangaan, magnesium, ijzer, titanium, calcium en silica. De skeletten van de diatomeeën zijn op de juiste manier verpulverd en worden microscopisch kleine siliciumnaalden die schadelijk zijn voor parasieten, schimmels, candida, wormen en amoeben. Deze naalden zijn onschadelijk voor mensen en andere warmbloedige dieren. Hoewel het op een stabiele manier kan worden ingenomen omdat het onschadelijk is, is de beste manier om (zoals bij alles) af en toe een pauze te nemen. Neem gedurende de 18 dagen behandeling tweemaal daags een theelepel.

Wonderolie

Ricinusolie wordt gewonnen uit het zaad van een plant die lijkt op de esdoorn genaamd ‘Ricinus communis’ of ‘Devil’s Maple Tree’. De zaden zijn gemaakt van 50% -80% olie, die een hoog gehalte aan ricinoleaatzuur heeft. Deze olie heeft uitstekende laxerende en zuiverende eigenschappen. Wanneer we een medicamenteuze en plantaardige behandeling starten, kunnen sommige parasieten een spastische verlamming ervaren. Als er veel van hen samen zijn, kunnen ze een “knoop” van wormen creëren en darmobstructie veroorzaken en daarmee het belang van het gebruik van castorolie. Het is noodzakelijk om het ‘s ochtends op een lege maag in te nemen met wat sap, thee of melk. De dosis voor volwassenen is 15-30 ml. (twee grote lepels) op een lege maag. Vervolgens wachten we een uur voordat we een ontbijt of medicijn innemen. Als er weinig tolerantie is, kunnen Epson Salts of Sen’s bladeren ook worden gebruikt als minerale zuiverende middelen.

MEBENDAZOL (Vermox) samenwerkt met:
Tagamet
ethotoïne
Penicilline
Zithromax
amoxicilline
mefenytoïne
carbamazepine
Flagyl
De belangrijkste geneesmiddel interactie met Vermox
((MEBENDAZOL) is Flagyl (metronidazol) Dit is zeer belangrijk!
Niet innemen / beheren MEBENDAZOL en metronidazol.
Wanneer toegediend samen kunnen ze het Stevens-Johnson-syndroom veroorzaken, wat zeer ernstig kan zijn.

De tweede belangrijke interactie met Vermox is Tagamet (cimetidine). Dit resulteert niet in een serieuze interactie, maar het kan wel leiden tot een vermindering van het levermetabolisme van mebenzadol, waardoor een hoge concentratie in serum en bloed ontstaat. Combantrin ®: 10 mg. per kilo Eet geen pompoenpitten met Combantrin ® omdat het hun effect kan opheffen.

Steenbreker: ‘Lepidium latifolium’

We kunnen dagelijks verschillende infusies van de bladeren maken. Lepidium Latifolim elimineert oxalaten, de calciumresiduen die we eerder hebben genoemd.

Het is ook verkrijgbaar in druppels. Volg de instructies op de verpakking: 20 tot 25 druppels voor volwassenen, 15 druppels voor oudere kinderen en 7 druppels voor jonge kinderen.

Neem: Maak een thee met de bladeren, een zak thee in een liter water (voeg indien nodig stevia toe voor zijn bittere smaak). We kunnen ook neem-tabletten gebruiken.

Ricinusolie: een theelepel voor de jongste kinderen, 2 theelepels voor oudere kinderen. Een andere optie is ricinusolie in capsules nemen.

Isotoon zeewater:

Meng een deel van het zeewater met ongeveer. drie delen mineraalwater.
Gebruik voor een laag gewicht van 14 kg (30 pond) 10 ml.,
Voor 14-23 kg (30 tot 50 pond) gebruik 20 ml.
voor 24-35 kg (55 tot 75 pond) gebruik 30 ml. en
meer dan 35 kg (75 pond) gebruiken 50 ml. tot 150 ml. per dag.

Er kan meer zeewater gemengd met water worden toegediend (3 of meer keren) wanneer er meer mineralen nodig zijn.

PROTOCOL V: BLUSBRANDEN Brandwonden, zonnebrand of beten:

• Er zijn twee manieren om ze te behandelen: bij ernstige brandwonden verdient het de voorkeur om CDS 0,3% (3000 ppm) direct aan te brengen door het over de brandwond te spuiten. Normaal gesproken verzacht dit de pijn onmiddellijk.

• We kunnen een servet in CDS laten weken en op het getroffen gebied achterlaten. Het voordeel van deze methode is dat we het meerdere keren kunnen herhalen en dat het niet nodig is om achteraf te wassen, omdat het geen chemische verbranding veroorzaakt. Een oudere methode voor brandwonden is het gebruik van alleen niet-geactiveerd chloriet, het rechtstreeks besproeien en het een of twee minuten laten staan. We mogen niet-geactiveerd chloriet niet langer aanbrengen. Wanneer we het op deze manier doen, wordt chloriet geactiveerd met het melkzuur dat onder de huid wordt geproduceerd, in de puisten van de brandwond. Daarna is het essentieel om het chlorietresidu onder water schoon te maken.

De ervaring heeft me geleerd dat het het meest effectief is om beide methoden te combineren: we gebruiken eerst het niet-geactiveerde chloriet, laten het een of twee minuten staan ​​en wassen het daarna met alleen overvloedig water. Pijn verdwijnt onmiddellijk. Wanneer de pijn na een paar minuten weer optreedt, gebruiken we CDS 03% en sproeien het over het getroffen gebied. We kunnen elke 30 minuten meerdere keren herhalen, afhankelijk van de ernst van de wonden. Over het algemeen zijn één tot drie behandelingen voldoende om de pijn volledig te elimineren en de genezing te versnellen zonder littekens achter te laten. PROTOCOL R: RECHTSTREEKS IRRIGATIE Dit protocol is speciaal ontworpen voor rectale toepassing met behulp van een rubberen irrigator met ongeveer 100-150 ml. capaciteit.

We activeren zes druppels CD in een glas water en voegen 150 ml toe. water op lichaamstemperatuur. Vervolgens absorberen we het met de irrigator die de interne lucht verwijdert. We brengen vaseline of smeermiddellotion aan tot het uiterste van de irrigator. Vervolgens introduceren we het in het rectum en legen de irrigator volledig. Wacht ongeveer drie minuten voordat u gaat evacueren. Dit is het optimale protocol voor anale fissuren, aambeien en vooral voor prostaatkanker, waar het na elke ontlasting wordt aangebracht. Het is een eenvoudig protocol zonder nawerkingen, met een hoge effectiviteit.

Het elimineert giftigheid en smelt hechtingen. Als we toxiciteit elimineren, wordt vermoeidheid verminderd. We hebben snel toegang tot de lever via de poortader door de dikke darm. Het bloedstroomcircuit gaat elke 3 minuten door de lever. De meeste ziekten vinden hun oorsprong in het maagdarmstelsel. Dit was in de oudheid bekend en tot de jaren 60 was het gebruikelijk. Tegenwoordig zijn we het kwijt omdat het wordt gezien als iets vies. Het is een essentiële hindoeïstische geneesmethode. De dikke darm is het ‘afvalwater’ van ons organisme. Eén dagelijkse ontlasting betekent darmgezondheid. Exsudatie via de dikke darm brengt toxiciteit via de bloedbaan naar de hoofdorganen. Effectief bij chronische en auto-immuunziekten. Het is onmisbaar bij ontgiftende therapieën. Toxiciteit, bacteriën geassocieerd met dode parasieten.

PROTOCOL S: GEVOELIG, MET ZEER KLEINE PROGRESSIEVE DOSES

Dit protocol is bedoeld voor mensen die CDS niet op dezelfde manier kunnen opnemen als de meeste mensen. Met name bij de oude MMS die met citroenzuur is geactiveerd, zijn er gevallen gemeld van mogelijke nawerkingen zoals diarree of braken. Er zijn mensen die gevoelig zijn voor zelfs maar één druppel.

Dankzij mijn werk met kinderen met autisme ben ik erachter gekomen dat grote lichaamsparasieten mogelijk niet worden geëlimineerd met chloordioxide. Het is zeer waarschijnlijk dat veel parasieten inderdaad worden aangetast door kooldioxide en uiteindelijk al hun residuen in het aangetaste organisme dumpen. Deze gifstoffen zijn de oorzaak van ongemak. Degenen die volgens mijn protocol de-parasitering hebben beoefend, kunnen later hoge CD-doses nemen zonder enige nawerking.

• We gebruiken CDS omdat het draaglijker is en minder nawerkingen heeft. We gebruiken 1 ml. CDS voor 500 ml. water verspreid over de eerste dag. Op de tweede dag gebruiken we 2 ml. CDS in 1 liter water. Als er geen bijwerkingen zijn (en normaal gesproken niet), kunnen we de dosis voortaan elke dag verhogen, nog 1 ml. per liter tot we 10 ml bereiken. CDS per liter water.

Het is belangrijk om te weten dat we de dosis geleidelijk verhogen, zonder het lichaam op enig moment te forceren. Als er veel vermoeidheid is, verhogen we de dosis niet totdat deze verdwijnt. Omdat elk lichaam anders is, moeten we het aanpassen aan de behoeften van elke persoon. Zodra we 10 ml hebben bereikt. per dag houden we het tot de volgende Volle Maan, wanneer het de-parasiteringsprotocol begint.

Om het succesvol te laten zijn, moeten we het zo nauwkeurig mogelijk volgen. Tijdens de-parasitering gaan we door met dezelfde CDS-dosis tot het volledig verdwijnen van de symptomen zolang als nodig is. CDS hoopt zich niet op in het lichaam omdat het een oxidatiemiddel is.

Dit zijn de belangrijkste protocollen, meer protocollen worden beschreven in het boek.

Andrea Kalcker

Docu: documentaire MMS. En een interview met Jim Humble

http://jimhumble.is/

http://www.mmsdrops.com

MMS Wiki

http://mmswiki.is/index.php/Protocol_2000

Testemonials MMS/CDS KLIK HIER

Oorspronkelijke bron: https://andreaskalcker.com/en/protocolos/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s