NBC-nieuws dat chloordioxide aanvalt, dat ziekteverwekkers doodt met behulp van ZUURSTOF

Chlorine-Atom-17-Arrangement-Atomic-Basic-Blocks (1)Een eenvoudige, veilige en gemakkelijk toegankelijke minerale oplossing gemaakt van één chlooratoom en twee zuurstofatomen redt levens over de hele wereld. Dat is de reden waarom Big Pharma en nepnieuws zoals NBC News hun propaganda daartegen opvoeren dit is echter ook het geval in Europa natuurlijk.

Bekend als chloordioxide, is deze oplossing goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor gebruik bij de productie van voedingsmiddelen, evenals een ontsmettingsmiddel voor water. Zowel het Environmental Protection Agency (EPA) als de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben het ook goedgekeurd voor waterzuivering. ( we bestaan voor meer dan 85% uit water )

mms     klik op de afbeelding

Maar ClO2, zoals het wordt genoemd, kan volgens veel experts ook mondeling worden ingenomen als een remedie voor autisme. Ze leggen ook uit dat het een aantal andere gezondheidsproblemen behandelt, waaronder Asperger, aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) en bijbehorende auto-immuunziekten. Van ClO2 wordt ook gezegd dat het een hele reeks andere chronische ziekten bestrijdt die volgens de medische instelling niet te genezen zijn.

Omdat ClO2 goedkoop kan worden gekocht, is het een belangrijke concurrent van de geneesmiddelen en vaccins van Big Pharma – en wordt het dus links en rechts besmeurd door NBC News-schrijver Brandy Zadrozny, die onlangs een artikel publiceerde om mensen angst aan te jagen om het gebruiken maar ja zij vertegenwoordigt bigpharma omdat deze flink wat geld spendeert aan hun netwerk voor reclame ( follow the money )

Hoewel ClO2 nog nooit iemand heeft geschaad of gedood – en het is trouwens geen bleekmiddel, zoals sommige neppers in de nieuwsmedia beweren (bleekmiddel is gemaakt van natriumhypochloriet NaClO) – de oplossing is om het publiek ervan weg te leiden en terug te sturen naar de Big Pharma religie.

De manier waarop het werkt is eenvoudig: ClO2 gebruikt de kracht van zuurstof om ziekteverwekkers te doden waar het wordt toegepast. Of het nu wordt toegevoegd aan voedsel of opgenomen in het lichaam, de natuurlijke moleculen van ClO2 zijn een antibacteriële krachtpatser. zie de uitleg van Healthranger Mike Adams in onderstaande video op instagram .

Op youtube voor diegene die deze bovenste video niet kunnen zien:

Het is een certificeerbaar wonder, deze ClO2, en dat is natuurlijk de reden waarom de overheid niet wil dat je er toegang toe hebt. Je zult deze liegende pratende hoofden horen beweren dat ClO2 hetzelfde is als “industrieel bleekmiddel”, wat een leugen is. Chloordioxide bevat om te beginnen zelfs geen natrium zoals in bleekmiddel. Het is een heel ander molecuul gemaakt van verschillende elementen. Je zult ook beweringen horen dat ClO2 de gezondheid en het welzijn niet echt ondersteunt, wat ook een leugen is.

Honderden mensen met autisme hebben verlichting gevonden met ClO2
Het chloordioxide-protocol, zoals het algemeen wordt genoemd, is ontwikkeld door een vrouw genaamd Kerri Rivera, die wordt gecrediteerd als een pionier in het gebruik van ClO2 voor autismeherstel. zie hier haar E boek : Healing_the_Symptoms_Known_as_Autism_SECOND_EDITION

Rivera voltooide “Defeat Autism Now” of DAN, trainde in 2009 en behaalde ook een graad in homeopathie. Rivera is ook getraind in het juiste gebruik van hyperbare therapie en heeft 557 mensen geholpen om te herstellen van autisme en aanverwante aandoeningen met ClO2.

Het blijkt dat ClO2 zeer gunstig is voor personen met gecompromitteerde immuunsystemen die niet naar behoren functioneren. Dit wordt meestal afgebakend door een pathogene overgroei, of het nu Candida is, schadelijke bacteriën, parasieten, virussen, zware metalen toxiciteit of systemische ontsteking – die allemaal positief reageren op ClO2.

Wat Rivera heeft ontdekt en verder heeft geleerd, is dat ClO2 een veilige en zeer effectieve manier is om deze grondoorzaken van ziekte te overwinnen, die worden veroorzaakt door dingen zoals blootstelling aan chemicaliën in voedsel, chemicaliën in vaccins, chemicaliën in water en chemicaliën in de lucht.

Slechte voeding, consumptie van geneesmiddelen en gebrek aan lichaamsbeweging dragen ook bij aan de beschadigde interne omgevingen in het lichaam van mensen die een ClO2-interventie vereisen om te overwinnen.

“Een prachtig ding over dit protocol is dat het effectief is gebleken voor vrijwel elke ziekte, inclusief autisme, omdat je aan de basis van alle ziekten zeer vergelijkbare dingen zoals ontstekingen, ziekteverwekkers, zware metalen, enzovoort zult hebben, ‘Rivera wordt als volgt geciteerd.

“Het CD (chloordioxide) -protocol is niet meer alleen voor autisme ,” legt ze uit en merkt op dat het protocol zelf meer omvat dan alleen ClO2.

Het CD-protocol kan worden gebruikt met MS (multiple sclerose), chronische vermoeidheid, Crohn’s, Lyme, fibromyalgie – eigenlijk elke chronische ziekte.” Zie hier de testemonials van echte mensen.

Lees dit artikel van Health Impact News voor meer informatie over het protocol en meer protocollen hier en meer hier meer Protocol’s voor MMS

ClO2 aka MMS verhoogt eigenlijk zuurstof in de bloedbaan, Andreas Ludwig Kalcker heeft het gemeten met veneuze gasometrische tests. Het is selectief omdat het werkt op de pH. Het activeert stamcellen in en buiten het lichaam. Hij werkt aan dit onderzoek in Zwitserland en het zal een van de grootste onthullingen in de toekomst zijn op het gebied van gezondheid. Het veroorzaakt geen methemoglobinemie door ingenomen doses en wordt momenteel ook gebruikt om bloedzakken (Alcide) van allerlei ziekteverwekkers te desinfecteren.  De magie van chloordioxide! Meer info documentaire MMS. En een interview met Jim Humble die oa dit boek schreef. MMS_HRG_edition-1_October-2016 jim humble

Eind 2012 werd Leo Koehof benaderd door de Belg Klaas Proesmans, CEO van het Water Reference Center, een zusterorganisatie van het Rode Kruis, welke de zorg voor schoon drinkwater beheert in gebieden waar dat niet vanzelfsprekend uit de kraan komt. Proesmans had gehoord van de ‘wonderen’ van MMS en wilde een experiment op malariapatiënten uitvoeren om te zien of MMS werkelijk malaria kan genezen.

Het Oegandese Rode Kruis koos voor Koehof en Proesmans een bepaald gebied in Oeganda en met toestemming van het Oegandese Rode Kruis werd het experiment daar opgezet en uitgevoerd. Er werden onder de toegestroomde dorpsbewoners middels een bloedmonster onder de microscoop dik 150 malariapatiënten geselecteerd. zie hier het bewijs van deze test op video. 

Deze patiënten kregen MMS toegediend en bij terugkomst de volgende dag bleek 100% van hen malariavrij. (Het hele verhaal zit wat complexer in elkaar, maar ik beperk me tot de noodzakelijke feiten.) Dan gebeurt plots het volgende: de grofgeldverdienende elite krijgt er lucht van en intimideert de betrokken Oegandese Rode Kruis medewerkers, het personeel van de kliniek en, het kan niet anders, ook volgens het Rode Kruis zijn de Rode Kruis medewerkers in Rode Kruis kleding in de video slechts toevallig op bezoek bij dorpelingen die niets met het Rode Kruis te maken hebben en het Internationale Rode Kruis is nooit op de hoogte geweest van het experiment.

Tevens wordt de moderne vorm van de inquisitie in gang gezet, (nu nog steeds wereldwijd door Mainstream media en overheden) de professionele ontkenners belast met het onderzoek naar de met het farmaceutische geloof strijdige opvattingen en handelingen. In Nederland zijn dat Stichting Skepsis en de Verenging tegen de Kwakzalverij die de wetenschap, de media en de politiek bewerken en dan zijn er nog wat freelance nee-knikkers die voornamelijk het Internet met hun dogmatische zienswijzen bevuilen. Of dergelijke lieden door bepaalde instanties worden betaald om te doen wat ze doen is niet aan te tonen, maar blijkbaar is er wel een voordeel voor hen te behalen, want welk mens met verstand doet zoiets? De strekking van hun verweer tegen MMS is dat het een grof schandaal is dat charlatans de goede naam van het Rode kruis hebben misbruikt om hun nepmedicijn MMS aan de man te brengen.

Dat het in feite een grof schandaal is dat dergelijke sceptici geen enkel onderzoek doen naar wie er nu wel of niet achter het experiment in Oeganda zaten en of MMS nu wel of niet werkt, dat willen dergelijke ontkenners niet inzien en dat zij wel eens verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor miljoenen (1.2miljoen per jaar) doden ten gevolge van malaria in de komende jaren, omdat niemand nog durft te kijken naar MMS, dat interesseert hen blijkbaar geen zier en een geweten hebben ze niet. (Follow the money) Het Rode Kruis wordt gerund een UN puppet Peter Maurer.

Waarom probeert de overheid altijd goedkope, natuurlijke remedies te demoniseren of te verbieden die echt werken?

Het volstaat te zeggen dat ClO2 een van de best bewaarde geheimen is waarvan de medische instelling wanhopig probeert te voorkomen dat het publiek dit ontdekt. Vandaar de gecoördineerde mediacampagne om zijn reputatie te vernietigen voordat het zelfs de kans krijgt om aan te slaan als een haalbare remedie voor de klachten die miljoenen mensen wereldwijd hebben.

Maar we zijn er zeker van dat steeds meer nepnieuwskanalen de taak van het denigreren van ClO2 op zich nemen, omdat de oplossing steeds populairder wordt, en daarom wilden we u hierover informeren.

MMS/CLO2 wordt veel in Tsjechie gebruikt voor water purificatie wil je meer weten hoe het te verkrijgen neem contact op voor meer info.

Lees Tip: Het DMSO Boek, Historisch perspectief en Hoofdstuk 2 DMSO hoe het werkt

Korte Handleiding MMS ver 3.0

Bekijk Glyphosate.news voor meer informatie over de dodelijke effecten van blootstelling aan glyfosaat.

Bronnen voor dit artikel komen en zijn vertaald en aangevuld van:

Origineel artikel

HealthImpactNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s