Microdosis Truffles

Productbeschrijving

Microdoseer verpakking magic truffels

Deze verpakking is speciaal voor het gebruik bij microdoseren ontwikkeld. 6 maal 1 gram verse magic truffels, zodat je niets hoeft af te wegen maar je dosering direct in kunt nemen.

Bij het microdoseren is het de bedoeling een kleine hoeveelheid psychedelica in te nemen, waardoor je niet gaat trippen maar toch de heilzame werking van het middel ervaart.

Deze techniek wordt al jaren door een selecte groep gebruikers toegepast en steeds meer mensen raken overtuigd van de positieve effecten. Meer informatie over hoe microdoseren werkt en wat je er van kunt verwachten vind je op deze pagina
waar de expert op dit gebied Dr. James Fadiman uitlegt hoe dit werkt.

Klik op een van de banner om te bestellen.

De verpakking gebruiken
Een verpakking bevat 6 microdoseringen, per 3 vacuüm verpakt voor een extra lange houdbaarheid. Knip voor gebruik een portie uit met een schaar, vouw de folie open en je kunt de dosering direct innemen of verwerken in bijvoorbeeld soep, yoghurt, thee etc.

Hoe beginnen met microdoseren?
Bij microdosing wordt gebruik gemaakt van een zogenoemde driedaagse cyclus;

  • Dag 1: Microdosing. Op deze dag wordt de microdosering ingenomen. Voor een goed begin van de dag kun je de dosering in de ochtend nemen, wil je met een ontspannen gevoel gaan slapen dan kun je de microdose ook in de avond innemen.
  • Dag 2: Overgangsdag. Deze dag is bedoeld om de subtiele na-effecten van de microdosering vast te stellen. Leg deze waarnemingen bij voorkeur vast in een logboek zodat veranderingen makkelijk inzichtelijk worden.
  • Dag 3: Rustdag. Dit is de ”normale” dag, waarop ook geen microdosering wordt genomen. Deze dag is deels bedoeld om eventuele veranderingen vast te kunnen leggen, maar ook om te zorgen dat geen tolerantie wordt opgebouwd tegen de gebruikte psychoactieve stoffen.
  • Dag 4: Begin weer zoals bij dag 1 met een microdosering en doorloop de cyclus opnieuw.

Deze cyclus wordt 8 tot 10 weken doorlopen, daarna is het verstandig een maand pauze te nemen. Dit voorkomt gewenning en zo kunnen veranderingen worden vastgesteld. Dagelijks microdoseren wordt resoluut afgeraden, dit zorgt ervoor dat het lichaam tolerantie opbouwt tegen de werkzame stoffen en werkt daardoor contraproductief.

Meer weten over microdoseren of je ervaringen met anderen delen? Ga dan naar het Microdosering forum op Psytopia.nl.

Dit product is niet geschikt om op te trippen!

Gekoeld bewaren. Ongeopend is dit product 2 maanden houdbaar in de koelkast. Na opening binnen 3 weken consumeren.

klik de banner om naar de aanbiedingen te gaan.

One thought on “Microdosis Truffles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s